Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Megvan a 4 játékos, aki pótolhatja Busquetst a Barcelonában

10perc.hu
2024. 03. 20.
Megvan a 4 játékos, aki pótolhatja Busquetst a Barcelonában

A Barcelona négy játékost figyel, akik közül kikerülhet a nyári igazolás a középpályára.

A cél Sergio Busquets távozásának pótlása és a csapat játékának megerősítése. A listán szerepel Joshua Kimmich, Amadou Onana, Mats Wieffer és Aleix Garcia.

A Barcelona sportigazgatója, Deco már most azon dolgozik, hogy megerősítse a csapatot a nyári átigazolási szezonban - írja a rangado.24.hu. A középpálya kiemelt fontosságú terület, miután Sergio Busquets bejelentette távozását. Oriol Romeu nem tudott megfelelni az elvárásoknak, Xavi herceg pedig a szezon végén távozik.

A Sport című spanyol lap beszámolója szerint Deco négy játékost figyel, akik közül kikerülhet a nyári igazolás.

A Bayern München német válogatott játékosa kétségtelenül a legnagyobb név a listán

Jpshua Kimmich szerződése jövőre lejár, és nem biztos, hogy hosszabbítani akar a bajorokkal. A játékos taktikai tudása, labdajátékos képessége és vezetői erényei ideális választássá tennék őt a Barcelona számára.

Az Everton 22 éves belga játékosa az elsőszámú kiszemelt. Amadou Onana állítólag szívesen távozna a liverpooliaktól, és bár a 60 milliós kivásárlási ára problémát jelenthet a Barcelonának, a csapat kiesése esetén könnyebb lenne megszerezni. Onana energikus, fizikailag erős játékos, aki kiválóan szerel és remekül passzol. 

A Feyenoord 24 éves holland játékosa taktikailag intelligens játékos, aki kiválóan olvassa a játékot és precízen passzol. Mats Wieffer nem a leggyorsabb játékos, de remekül kontrollálja a labdát és képes irányítani a játékot. Aleix Girona 24 éves spanyol játékosa már régóta a Barcelona radarján van. Garcia kreatív játékos, aki kiválóan cselez és remekül lő. A játékosnak van tapasztalata a La Ligában, és ismeri a Barcelona játékstílusát.

A Barcelona számára fontos lesz, hogy a nyári átigazolási szezonban megtalálja a megfelelő játékost a középpályára, hogy pótolja Sergio Busquets távozását és erősítse a csapatot a következő szezonra.

Főkép forrása:
FC Barcelona Facebook oldal

További cikkek