Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Fradi-belháború? Dejan Sztankovics nekiment Lisztes Krisztiánnak

10perc.hu
2023. 11. 13.
Fradi-belháború? Dejan Sztankovics nekiment Lisztes Krisztiánnak

A zöld-fehérek szerb edzője annyira elégedetlen volt a fiatal játékossal, hogy állítólag a 70. perc környékén le akarta cserélni a szünetben beállt csatárt.

Most már lassan igazolást nyer az a tény, hogy a rettentően erős kerettel rendelkező Ferencváros sem bírja a nagy megterhelést – Konferencia-liga, bajnokság, hazai kupa és több játékos esetében a válogatottban való szereplés –, főleg akkor, ha néhány kulcsjátékosuk megsérül. Jelenleg több alapember dőlt ki különböző okokból – Samy Mmaee, Kristoffer Zachariassen, Varga Barnabás, Tokmac –, míg az irányító Abu Fani válogatottbeli kötelezettsége miatt nem állt a csapat rendelkezésére.

A most lehetőséget kapó játékosok nem voltak képesek pótolni a hiányzókat, ennek következtében zsinórban második vereségét könyvelte el a Ferencváros – vasárnap a Fehérvártól kapott ki 1-0-ra hazai pályán –, és csak azért tudott a tabella élén maradni, mert a Paks nem tudott pontot szerezni Debrecenben.


Lisztes nem éppen a legjobb meccsét játszotta a Fehérvár ellen     Fotó: fradi.hu   


Egy biztos, jól jön most a sorok rendezése érdekében a válogatott szünet, mert a csapatra hazai és nemzetközi szinten is fontos megmérettetések várnak. Ráadásul Sztankovics mesternek lesz ideje rendet tenni az utóbbi időben igencsak fegyelmezetlenül és önzően játszó Lisztes Krisztián fejében. A zöld-fehérek szerb edzője annyira elégedetlen volt a fiatal játékossal, hogy állítólag a 70. perc környékén le akarta cserélni a szünetben beállt csatárt.

„Lenyűgöző játékos, egy az egy elleni szituációkban talán a legkiválóbb a magyar bajnokságban. De ma nem azt kaptam tőle, amit elvártam, voltak rossz döntései, még nagyon fiatal. Kihívtam a pálya széléhez, elmondtam, mit szeretnék látni tőle a pályán, és végül nem cseréltem le” – nyilatkozta Sztankovics.

Főkép forrása:
fradi.hu

További cikkek