Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Megint csillagászati összeget keres Lionel Messi

10perc.hu
2023. 06. 20.
Megint csillagászati összeget keres Lionel Messi

A hétszeres aranylabdás 150 millió dolláros szerződést köt az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Inter Miamival.

Máris nyilvánosságra került, mennyi pénzért szerződött az észak-amerikai profi labdarúgóligába Lionel Messi. A Sportico oldal szerint a hétszeres aranylabdás 150 millió dolláros szerződést köt az Inter Miamival.

A világbajnok argentin sztár és a floridai alakulat két hete jelentette be a megállapodást. Az összeg a fizetésből, az aláírási pénzből, valamint egyéb juttatásokból áll, a 2025-ös szezonig érvényes és tartalmaz opciót a 2026-os idényre is.

Azonban nem számítják bele azokat a bevételeket, amelyek az MLS-partner adidas, Apple és Fanatics cégektől érkeznének. Messinek eleve életre szóló szerződése van a német sportszergyártóval.

Sajtóértesülések szerint a liga nem lelkesedik a "megaszerződésért", és Messinek - aki szombaton ünnepli 36. születésnapját - nem lesz lehetősége úgy MLS-klubot vásárolnia, mint ahogy tette ezt korábban az Inter-résztulajdonosa, az angol legenda David Beckham.

Főkép forrása:
Twitter/Inter Miami

További cikkek