Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Magyarokkal erősít a Fradi! Már zöld-fehéreké a gólkirály!

10perc.hu
2023. 06. 01.
Magyarokkal erősít a Fradi! Már zöld-fehéreké a gólkirály!

Az előző szezonban 26 gólt szerző Varga Barnabás és a tavaszi idényben már a csapatban bizonyító Baráth Péter a Ferencvároshoz igazolt.

Noha a válogatott játékosokon kívül már mindenki a szabadságát tölti, a zsinórban ötödik, összességében a 34. bajnoki címét begyűjtő Ferencváros a BL-selejtezőkre gondolva elkezdte megerősíteni a keretét. Külön örömteli, hogy két magyar játékost mutattak ma be, mint új igazolást.

A csapat játékosa már Varga Barnabás, a labdarúgó NB I előző idényének gólkirálya a Paksi FC-től a bajnoki címvédő Ferencvároshoz igazolt. A szombathelyi születésű és nevelésű 28 éves csatár 2010-től csaknem tíz éven át Ausztriában futballozott, majd a Gyirmót FC, tavaly nyáron pedig a Paks futballistája lett. Az előző idényben 26 találattal lett gólkirály az élvonalban, majd a RangAdó gálán megkapta a szezon legjobb játékosának járó díjat is.


Baráth Péter február közepe óta kölcsönjátékosként nyolc mérkőzésen lépett pályára az FTC-ben     Fotó: fradi.hu


Varga eddig egyszer szerepelt a magyar válogatottban, ahogyan a középpályás Baráth Péter is, akit az FTC végleg megszerzett a Debrecentől. A 21 éves futballista február közepe óta kölcsönjátékosként nyolc mérkőzésen lépett pályára az FTC-ben.

Főkép forrása:
fradi.hu

További cikkek