Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Megvan a Mi kis falunk új kocsmárosnéja

10perc.hu
2022. 03. 18.
Megvan a Mi kis falunk új kocsmárosnéja

A tavaly ősszel kislányát megszülő Bata Éva helyett a Jászai Mari-díjas Györgyi Anna viszi tovább Pajkaszegen Teca kocsmáját.

2017 februárja óta az egyik legnépszerűbb hazai televíziós sorozat, a Mi kis falunk holnaptól visszatér a képernyőre, és immár folytatódik az RTL Klubon. A hatodik évad tavaly októberben vonult szünetre, és az akkor vetített hat rész most folytatódik, tovább öregbítve Pajkaszeg nevét.

Bizonyos változások lesznek a megszokott színészi gárdában, ugyanis a sorozat házaspárja, a Lengyel Tamás által alakított Gyuri és a Lovas Rozi által megformált Erika egy darabig nem lesz látható a pajkaszegi teleregényben, ám amíg helyettük nem érkezik más szereplő, addig a szülési szabadságra menő Bata Éva megformálta Teca kocsmáját más vezeti innentől kezdve.



A falu központjaként szereplő kocsmát mostantól kezdve a Jászai Mari-díjas színésznő, Györgyi Anna vezeti majd, és ahogy a Reggeliben elárulta, Éva bizony alaposan felforgatja majd Pajkaszeg és az ott élő férfiak életét.

„Tényleg nagyon élvezem! Hát, milyen egy kocsmárosné? Határozott és dögös, van push-up melltartóm is, úgyhogy tényleg mindent bevetek – ecsetelte, majd hozzátette mosoloygva, lesznek pikán jelenetei is, sőt, titkos kapcsolat is szövődik közte és a Debreczeny Csaba által megformált Szifon között.

Főkép forrása:
RTL Klub/Reggeli

További cikkek