Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Újabb orosz oligarcha halt meg váratlanul – ezúttal lezuhant a milliárdos helikoptere

10perc.hu
2022. 11. 30.
Újabb orosz oligarcha halt meg váratlanul – ezúttal lezuhant a milliárdos helikoptere

Monaco területén történt a tragédia, melyben Vjacseszlav Taran és a helikopter tapasztalt pilótája vesztette el az életét.

Lassan már tényleg kimeríti a véletlen balesetek fogalmát az, ami az orosz milliárdosokkal történik. Már számolni sem érdemes, hirtelen hányan is költöznek a másvilágra furábbnál furább körülmények között. Volt, aki felakasztotta magát, miután kiírtotta a családját, volt, aki kiesett egy kórház ablakán, volt aki a jachtjáról esett a tengerbe és volt, aki úgy lett öngyilkos, hogy ötször hasba lőtte magát.

Nos, most újabb „véletlen” végzett Vjacseszlav Tarannal.  Az 53 éves orosz milliárdos – a Forex Club és a Libertex alapítója – egy rejtélyes helikopterbalesetben halt meg Monacoban. A Mirror információja szerint Taran kapcsolatban állt az orosz hírszerzéssel.

A furcsa körülményeket az is alátámasztja, hogy a svájci Lausanne-ból egy tapasztalt pilótával a Monacair H130-as helikopterén repülve egy másik utasnak is ott kellett volna lennie, de ő hirtelen lemondta az utazást. A milliárdos és a pilóta szörnyet halt, egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet.

Főkép forrása:
Social media/e2w

További cikkek