Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Magyar Péter: ,,Vége van. A magyarok többsége új kormányt szeretne."

10perc.hu
2024. 10. 23.
Magyar Péter: ,,Vége van. A magyarok többsége új kormányt szeretne."

Magyar Péter szerint a Tisza Párt történelmi fordulóponthoz ért: a magyarok többsége változást akar és új kormányt szeretne.

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke Facebook-oldalán reagált a legfrissebb közvélemény-kutatás eredményeire, amelyek szerint pártja hajszállal megelőzte a Fideszt a biztos szavazók körében - amelyről korábban mi is beszámoltunk. Magyar szerint a mostani eredmény „történelmi”, és olyan helyzetet mutat, amelyre 18 éve nem volt példa Magyarországon.

Történelmet írunk. 18 éve nem volt ilyen. Magyarország üzent: Orbán Viktor rendszerének vége van – fogalmazott Magyar a bejegyzésében, hangsúlyozva, hogy a kormány nem tudja kezelni az ország jelenlegi problémáit. Kiemelte, hogy Orbánék képtelenek megfelelő választ adni a gazdasági és morális válságra, amelyet saját politikájuk okozott. Emellett élesen bírálta a kormányt a megélhetési válság kezelése és az uniós források hazahozatalának kudarcai miatt.

„Vége van. A magyarok többsége új kormányt szeretne” – állította, utalva a felmérés eredményére, amelyben a Tisza Párt támogatottsága először előzte meg a Fideszt. Magyar szerint pártja érzi az emberek bizalmából fakadó felelősséget, és tisztában vannak azzal, hogy milyen feladatok várnak rájuk.

„A TISZA Párt látja az óriási felhatalmazást és érzi a hatalmas felelősséget. Tudjuk, mi a dolgunk” – tette hozzá, ígérve, hogy részletesebb információkat később fognak megosztani.

Magyar posztjában megemlítette a felmérést végző 21 Kutatóközpontot, amely szinte hajszálpontosan eltalálta” a június 9-i EP-választás eredményét, ezzel is megerősítve a kutatás hitelességét.


Főkép forrása:
Magyar Péter Facebook

További cikkek