Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Csalódottan távozik Verebes Linda a Veres1 Színháztól

10perc.hu
2024. 10. 14.
Csalódottan távozik Verebes Linda a Veres1 Színháztól

Verebes Linda, a Veres1 Színház színésznője, negyedik gyermeke születése után kénytelen volt elhagyni a társulatot, mivel nem kapta vissza a korábbi szerepeit.

A színésznő elmondása szerint, miután jelezte a vezetőség felé, hogy visszatérne a szülési szabadságáról, több hónapos várakozás után csak egy szerepet ajánlottak fel neki. A másik két szerepét nem kapta vissza, az egyik helyettest továbbra is a színház igazgatónője kívánja játszani, míg a másik szerepet egy beugró színésznő kapta meg - írta a 24.hu.

A színésznő a Facebookon hosszú posztban osztotta meg csalódottságát. „Elvették a munkámat, amit lelkiismeretesen, tisztelettudóan és közel egy évtizede végeztem a Veres1 Színházban” – írta. Linda hangsúlyozta, hogy sosem volt összeférhetetlen kolléga, és mindig tisztességesen végezte a munkáját, ennek ellenére úgy érzi, a szülési szabadság és anyaság miatt ellehetetlenítették.

A színház vezetőitől azt a választ kapta, hogy szerintük „neki nem a színház az első” az életében, amit a színésznő tisztességtelen vádnak tart. Posztját azzal zárta, hogy nem szakmai, hanem elsősorban lelki veszteség érte, és mélységesen együttérez azokkal a nőkkel, akiket hasonló helyzetbe hoztak gyermekeik vállalása miatt.


Főkép forrása:
Verebes Linda Facebook oldala
Címkék:
#Színház

További cikkek