Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Orbán Viktor egy luxushotelben járt Olaszországban

10perc.hu
2024. 10. 08.
Orbán Viktor egy luxushotelben járt Olaszországban

Orbán Viktor Olaszországban tartózkodott, ahol luxushotelben szállt meg, és egy különleges halvacsorát fogyasztott Lévai Anikó és Schmidt Mária társaságában.

Orbán Viktor szombaton este érkezett az Al Porto étterembe, amely a festői Iseói-tó partján, Clusane településen található. A riportok alapján a miniszterelnök Lévai Anikóval és Schmidt Máriával vacsorázott, és a menüben helyi specialitások szerepeltek - közölte a 24.hu.

A Qui Brescia című lap információi szerint Orbán egy polentával sült compót kóstolt meg, előételként pedig szalámit, sajtot és halakat választott. A vacsora során a miniszterelnök tagliatelle tésztát evett édesvízi rákokkal, míg felesége halas tagliatellét fogyasztott.

Az étteremben Orbán Viktor kisebb tapsot kapott a vendégektől, ami a látogatása iránti elismerésként értelmezhető. Az éjszakát a Bornato településen található Villa Bondelli luxuspihenőhelyen töltötte, ahol kényelmes körülmények között pihenhetett a hosszú nap után. Az Il Giorno honlapján videó is készült a kiruccanásról, amely bemutatja a magyar miniszterelnök olaszországi látogatásának részleteit.



Van egy jó sztorid?
Légy a tudósítunk! Ha van egy jó történeted, írj nekünk a következő e-mail címre: hello (kukac) 10perc.hu

Főkép forrása:
Orbán Viktor (Facebook)

További cikkek