Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Balesetek és torlódások kedden: Ezt érdemes tudni a reggeli közlekedésről

10perc.hu
2024. 10. 01.
Balesetek és torlódások kedden: Ezt érdemes tudni a reggeli közlekedésről

Erős reggeli forgalom és közlekedési fennakadások nehezítik az autósok dolgát kedden. Tudd meg, hol számíthatsz torlódásra és elterelésekre a főbb utakon.

A keddi reggeli csúcsforgalom több helyen is fennakadásokat okozott Magyarország útjain. Az Útinform friss jelentése szerint balesetek és útlezárások lassítják a haladást, különösen az autópályákon és főútvonalakon.

Torlódások az M0-s és M3-as autópályán

Az M0-s autóúton az északi szektorban, a 11-es főúti végcsomópont felé haladóknak lassulásra és szakaszos torlódásokra kell számítani a 67-es és 72-es kilométer között.

Eközben az M3-as autópályán korábban történt baleset okozott jelentős fennakadást. Nagyfüged térségében, a Vásárosnamény felé vezető oldalon egy személyautó ütközött egy teherautóval. A 85-ös kilométernél történt baleset miatt keletkezett 2-3 kilométeres torlódás lassan oszlik fel, de a forgalomkorlátozás már megszűnt.

Baleset az M44-es autóúton

Az M44-es autóúton, Kunszentmárton térségében, a Szentkirály irányába haladók is fennakadásokra számíthatnak. Az 50-es kilométernél egy személyautó szalagkorlátnak ütközött, ami miatt a belső sávot lezárták.

Munkálatok a 10-es főúton

Az aszfaltfelújítási munkálatok miatt a 10-es főúton, Piliscsaba térségében is torlódásokra kell készülni. A 25-ös és 26-os kilométer között mindkét irányban útszűkület lassítja a forgalmat. A reggeli csúcsforgalomban ez a szakasz különösen nehezen járható, jelentős megnövekedett menetidőre kell számítani.

Főkép forrása:
Illuisztráció

További cikkek