Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Magyar Péter: A Tisza Párt is részt vesz az árvízi védekezésben

10perc.hu
2024. 09. 15.
Magyar Péter: A Tisza Párt is részt vesz az árvízi védekezésben

A Tisza Párt tagjai Magyar Péter vezetésével részt vesznek az árvízi védekezésben Neszmélyen és Dunaalmáson, több száz homokzsákot vásárolva.

A Tisza Párt elnöke, Magyar Péter vasárnap közösségi oldalán jelentette be, hogy a párt tagjai és szimpatizánsai aktívan részt vesznek az árvízi védekezésben. A párt tagjai Neszmélyen és Dunaalmáson segítenek, ahol a helyi polgármesterek kérték a civilek támogatását.

Árvízi védekezés Neszmélyen és Dunaalmáson

Magyar Péter a Komárom-Esztergom vármegyei Neszmélyről jelentkezett be, és közölte, hogy a Tisza Párt 30-40 szimpatizánsával érkezett a településre. „A polgármester a civilek segítségét kérte az árvízi védekezéshez” – nyilatkozta Magyar Péter, aki hozzátette, hogy Dunaalmáson is szükség van a támogatásra.

Segítségnyújtás Leányfalun és Nagymaroson

A párt elnöke elmondta, hogy „hétfőn indultunk volna Strasbourgba az Európai Parlament plenáris vitájára, de megpróbáljuk áttenni a repülőjegyünket”, hogy továbbra is részt vehessenek az árvízi védekezésben. Kiemelte, hogy Leányfalu és Nagymaros környékén is segítséget terveznek nyújtani.

A Tisza Párt és a civilek összefogása

Magyar Péter megköszönte a Tisza Szigetek és a sok száz önkéntes jelentkezését, akik segítenek a védekezésben. „Mindenkinek igyekszünk válaszolni és összekötni azokkal a településekkel, ahol a legnagyobb szükség van a segítségre” – tette hozzá.

A miniszterelnök részvételére szólít fel

A pártelnök arra kérte a miniszterelnököt, hogy mondja le a jövő heti strasbourgi utazását a veszélyhelyzet miatt, és személyesen irányítsa az árvízi védekezést. Magyar Péter hangsúlyozta: „Nincs jobb, nincs bal, csak magyar!”, és mindenkit arra kér, hogy aki tud, segítsen az árvízi védekezésben.

Anyagi támogatás és homokzsákvásárlás

Magyar Péter megköszönte azokat az anyagi felajánlásokat, amelyek a Legyél a változás! Egyesület számlájára érkeztek. Ebből már több száz homokzsákot vásároltak, és a napokban további több ezer darabot fognak beszerezni.


Főkép forrása:
Magyar Péter Facebook oldala

További cikkek