Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Közvetlen buszjárat indul Budapestről a Pandorf Outletbe

10perc.hu
2024. 09. 05.
Közvetlen buszjárat indul Budapestről a Pandorf Outletbe

Szeptembertől közvetlen buszjárat indul Budapestről az osztrák Parndorf Outletbe, amely még könnyebbé teszi a magyar vásárlók számára a népszerű bevásárlóközpont elérését.

Szeptember 20-tól közvetlen buszjárat indul Budapestről az osztrák Parndorf Designer Outletbe, amely különösen népszerű a magyar vásárlók körében. A rendszeres shuttle szolgáltatás Budapest belvárosából indul a Báthory utcából , és a vásárlóknak körülbelül 5 órájuk lesz a vásárlásra az outletben, amely évente több millió látogatót vonz, köztük sok magyart - közölte a Telex.

A Parndorf Outlet, amely Ausztria egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, folyamatosan bővül, és a magyar látogatók száma is dinamikusan növekszik, ami a buszjáratok bevezetésével még tovább emelkedhet. Az outlet különleges elhelyezkedése révén Budapest, Bécs és Pozsony is könnyen megközelíthető, ami tovább növeli vonzerejét.

Parndorf évente több millió látogatót fogad, és a Covid-járvány ellenére a magyar vásárlók stabilan 15-18 százalékot tesznek ki a látogatók között. 2023-ban az outlet látogatottsága 6,8 millió főre emelkedett, ezzel új rekordot állítva fel. Az outletet üzemeltető McArthurGlen cég nyolc országban működtet hasonló bevásárlóközpontokat, és kiemelten fontos szerepet szán a magyar piacnak. A buszjárat bevezetése is ezt a célt szolgálja, hogy még több magyar látogatót vonzzanak az exkluzív márkák, mint például a McQueen, a Spyder, a Red Bull World és a Tommy Hilfiger Kids.


Főkép forrása:
Designer Outlet Parndorf (Facebook)

További cikkek