Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Magyar Péter mesélt a ,,Tisza Szigetek" jelentőségéről

10perc.hu
2024. 08. 07.
Magyar Péter mesélt a ,,Tisza Szigetek" jelentőségéről

Magyar Péter bemutatta a pártstruktúrát és elmondta mi történik majd a Tisza Szigetekben.

Magyar Péter a Tisza Párt elnöke múlt vasárnapi YouTube videójában ismertette a párt struktúrát. A párt elnöke kitért videójában arra, hogy a Tisza Párt alapját a ,,Tisza Szigetek" alkotják, amelyek nem jogi személyek, hanem civil egyesülések, sok-sok feladattal és lehetőséggel. Ezek az alulról szerveződő kis civil körök képezik a párt bázisát és támogatói hálózatát. Magyar Péter YouTube videójában bővebben is mesélt a párt struktúrájáról, melyet itt lehet visszanézni:


Tisza Sziget mozgalom

A Tisza Párt felhívást intézett mindazokhoz, akik aktívan szeretnének részt venni a 2026-os kormányváltás előkészítésében. Az országos támogató közösség célja, hogy tudatosan építkező hálózattá alakuljon, amely ötvözi a Tisza Párt értékeit és céljait a civil sokszínűséggel és kreativitással - ahogy az olvasható a Tisza Párt oldalán.

"Elérkezett az idő, hogy az országot átszövő támogató közösségünk tudatosan építkező hálózattá alakuljon. A Tisza Párt egyértelműen megfogalmazott értékei, céljai a civil sokszínűséggel és kreativitással ötvözve megsokszorozzák erőnket," áll a felhívásban.

A Tisza Sziget mozgalomhoz való csatlakozásra buzdítanak mindenkit, hiszen a párt politikai sikeréhez elengedhetetlen a szimpatizánsok és szavazók aktív részvétele. "Nélkületek nem tudunk választást nyerni. A párt politikai sikeréhez elengedhetetlen a Ti cselekvő jelenlétetek," hangsúlyozza a párt.

A Tisza Szigetek nem jogi személyek, hanem civil egyesülések, amelyek célja az összefogás és együttműködés erősítése. 

A Tisza Szigetekben zajló tevékenységek között szerepelnek a helyi életminőséget javító kezdeményezések, kirándulások, közösségi programok, valamint társadalmi és politikai kérdésekről szóló beszélgetések és fórumok. Emellett a Tisza Párt kormányváltó munkáját is segítik.

A párt célja, hogy megtalálja azt a 106 elhivatott képviselőt, akik a 2026-os választásokon Tisza színekben indulnak majd. "Számítunk a Tisza Szigetek közösségének munkájára ebben a folyamatban is, egyúttal azt is remélve, hogy tagjaik közül kerülhet ki a képviselők jelentős része," - írják.

Főkép forrása:
Magyar Péter Hivatalos YouTube

További cikkek