Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

A karateedző azt üzente: egyelőre nem tud személyesen bocsánatot kérni a felrúgott kisfiútól

10perc.hu
2024. 08. 06.
A karateedző azt üzente: egyelőre nem tud személyesen bocsánatot kérni a felrúgott kisfiútól

A kisfiú édesanyja csalódott, amiért a karatemester nem jelent meg személyesen, hogy bocsánatot kérjen a szolnoki bántalmazás miatt.

A szolnoki napközis táborban történt bántalmazás kapcsán a nyilvánosságot foglalkoztató botrány középpontjában álló karatemester, A. Tibor, nem jelent meg személyesen, hogy bocsánatot kérjen a kisfiútól, akit felrúgott  - írja a 24.hu a Blikk cikkére hivatkozva. Nagy Judit, a gyermek édesanyja várta, hogy a férfi személyesen is kifejezze sajnálatát. A karatemester ahelyett, hogy találkozóra ment volna, üzenetet küldött, amelyben kifejezte sajnálatát:

„Sajnálom, hogy nem tudok személyesen bocsánatot kérni, hiszen nehéz most a médiától való menekülés. Kérlek, ne vedd sértésnek, és ne hidd, hogy ez így marad! Amint nyugvópontra jut az életem, feltétlen jelentkezem. Bocsáss meg, kérlek!” 

– áll az üzenetben.

A karatemester a gyermeknek is üzent, kifejezve sajnálatát:

„Nagyon sajnálom, amit tettem, és szeretném, ha tudnád, hogy személyesen is el szeretném mondani ezt Neked. Sajnálom, hogy nem tudlak tanítani, mindent elrontottam.”

Nagy Judit, a kisfiú édesanyja, meglepődött a karatemester döntésén, és úgy véli, hogy a férfi érdekében is az lett volna a helyes, ha a bocsánatkérés személyesen történik meg.

„Nekem nem számít, hogy a média hogyan kezeli az ügyet, mi is nehéz időszakon megyünk keresztül. Csak annyit szeretnék, hogy Tibor személyesen kérjen bocsánatot Rolitól. Nyugalmat szeretnék a kisfiamnak!” 

– mondta Nagy Judit.

A kisfiú pszichológusnál is járt azóta, és az édesanya szerint gyermeke jól van, bár néha furcsa viselkedést tanúsít.

Nagy Judit készen áll arra, hogy találkozzon Tiborral, és reméli, hogy a férfi megkapja a méltó büntetését.

Főkép forrása:
ATV Magyarország/YouTube

További cikkek