Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Kiskorú veszélyeztetése gyanújával hallgatták ki a szolnoki kalandparkban gyereket felrúgó edzőt

10perc.hu
2024. 07. 29.
Kiskorú veszélyeztetése gyanújával hallgatták ki a szolnoki kalandparkban gyereket felrúgó edzőt

Kihallgatták a jászberényi karateedzőt, aki a szolnoki kalandparkban felrúgott egy kisfiút.

A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt hallgatta ki A. Tibor karateedzőt, aki július közepén bántalmazott egy kisfiút a szolnoki kalandparkban - közölte a Telex.

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. által július 16-án közzétett, majd törölt videóban látható, hogy a karateedző olyan erővel rúgta ki a gyerek lábát, hogy az ráesett a fejére. A Magyar Nemzet értesülései szerint A. Tibor ellen először garázdaság miatt indult nyomozás, de a vád súlyosabbra, kiskorú veszélyeztetésére változott.

A karateedző vállalta a felelősséget a tettéért, elnézést kért, és lemondott a jászberényi Yakuzák SE elnökségéről. A Magyar Karate Szakszövetség ideiglenesen, majd végleg eltiltotta a karateoktatástól. Az eset Orbán Viktor figyelmét is felkeltette, aki reagált a történtekre. A. Tibor külföldi tartózkodása miatt eddig nem tudták kihallgatni, de az RTL-nek nyilatkozva biztosította, hogy nem menekül el az igazságszolgáltatás elől.

Korábbi tanítványai arról számoltak be, hogy a jászberényi harcművész-egyesületben fizikai és lelki sérüléseket okozott nekik. „Rengetegszer kaptunk büntetést azért, ha valamit elrontottunk, nem úgy állt a hajunk, nem volt tiszta a ruhánk stb.” – mondta egyikük.

Főkép forrása:
Illusztráció

További cikkek