Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Megszólalt a szolnoki kalandparkban felrúgott gyerek anyja

10perc.hu
2024. 07. 19.
Megszólalt a szolnoki kalandparkban felrúgott gyerek anyja

Először nyilatkozott a szolnoki kalandparkban felrúgott gyermek édesanyja, aki az interneten terjedő videókból értesült a történtekről.

A szolnoki kalandparkban történt felrúgásról szóló videóból tudta meg az érintett gyerek anyja, hogy mi történt a fiával. Az RTL-nek nyilatkozó anyuka elmondása szerint sem a fia, sem az őt felrúgó karateedző nem tájékoztatta őt az incidensről. A nő, mint sok más ember, csak a kedden feltöltött videóból értesült a történtekről. Az eset előtt a gyerek egy egyhetes táborban találkozott először az edzővel, akit korábban nem ismertek - közölte a Telex.

Tóthné Nagy Judit az RTL Híradójának elmondta, hogy sokáig csak annyit tudott, hogy a fia veszekedett valakivel. Amikor csütörtökön ment érte, az egyik kislány is jelezte neki, hogy gond volt a fiával. A gyerek a táborról és a kalandparkról szóló kérdésre csak annyit válaszolt, hogy nem volt jó, és hogy összeveszett egy másik gyerekkel.

Pénteken, amikor Tóthné találkozott a karateedzővel, hogy beírassa a gyerekét edzésre, az edző is csak röviden említette, hogy "volt egy kis összeröffenésük, de már rendezték". Az anyuka így csak kedden, a videóból szerzett tudomást a valóságról. A nő elmondása szerint majdnem összeomlott, amikor megtudta, mi történt, és azonnal odahívta a fiát, aki ekkor részletesen elmesélte az esetet.

„Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is” – idézte fel a beszélgetést az anyuka, aki többek között azért is vállalta az interjút, mert szerinte ez nem egy egyszeri eset volt, és dühíti, hogy ilyen előfordulhat. Az anya azt szeretné, hogy az edző – aki az egyesület elnöke volt, de azóta lemondott a posztjáról, és a Magyar Karate Szakszövetség el is tiltotta – nyilvánosan kérjen bocsánatot, és mondja meg a fiának, hogy nem ő volt a hibás.



Főkép forrása:
Illusztráció

További cikkek