Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

A nyilvánosság kizárásával temették el Tompos Kátyát

10perc.hu
2024. 07. 03.
A nyilvánosság kizárásával temették el Tompos Kátyát

Tompos Kátyát, a Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművészt, a nyilvánosság teljes kizárásával helyezték örök nyugalomra.

A május 31-én elhunyt színésznőt a napokban kísérték utolsó útjára a Farkasréti temetőbe - számolt be róla a Blikk.hu. A család és a barátok ragaszkodtak a zárt körű temetéshez, mert Kátya az életében is zárkózott volt, így búcsúztatását is csak a hozzá legközelebb állók körében kívánták átélni.

Májusban a 41 éves színésznő halála megrázta az egész országot, aki egy ritka, daganatos betegségben szenvedett. Tompos Kátya az elmúlt pár évben már nem lépett fel színházban és a koncertjei is elmaradtak sorra. Gyógyítása külföldi gyógykezelést igényelt, ennek finanszírozására gyűjtést és egy jótékonysági gálát is szerveztek. A szükséges összeget végül sikerült összegyűjteni május végére.

Tompos Kátyáról halála után sorra emlékeztek meg a művészek és a Centrál Színház Facebook-profilja is feketébe borult, tiszteletére nyilvános gyertyagyújtást is szerveztek a Várkert Bazárban.

Főkép forrása:
illusztráció
Címkék:
#Színház

További cikkek