Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Feljelentést tesz Orbán Ráhel influenszer-bulija miatt a DK

10perc.hu
2024. 06. 19.
Feljelentést tesz Orbán Ráhel influenszer-bulija miatt a DK

Egymilliárd forint közpénzt költött el az Orbán Ráhel befolyása alatt álló Magyar Turisztikai Ügynökség influenszerek utaztatására.

A Demokratikus Koalíció (DK) hűtlen kezelés gyanújával feljelentést tesz a Magyar Turisztikai Ügynökség ellen, amiért az egymilliárd forint közpénzt költött el influenszerek budapesti látogatására. A DK szerint a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel befolyása alatt álló ügynökség hiába fizetett jelentős összegeket külföldi tartalomgyártóknak, azok posztjaikban még csak meg sem említették Budapestet - közölte a 24.hu.

A Magyar Turisztikai Ügynökség májusban szervezte meg a Budapest Influencer Trip nevű eseményt, amelynek keretében számos nemzetközi influenszert utaztattak a fővárosba, hogy népszerűsítsék azt. A rendezvény résztvevői több privát eseményen is részt vettek, kiemelt figyelmet fordítva a Tiborcz Istvánhoz tartozó BDPST Group hotelek bemutatására.

"Rachel, szeretünk, őszintén, és köszönünk mindent, csodás vagy, minden pillanatot imádunk itt. Esküszöm, tényleg ezt gondolom, és nemcsak én, hanem az összes lány" – mondta hálálkodva Orbán Ráhelnek a jordán Kefaya Abudayyeh Instagram-sztár egy videóban az esemény után.

A DK állítása szerint "Orbán Viktor és családja újabb és újabb milliárdokat lopnak el a turizmusra fordítható állami forrásokból", ami miatt a tisztességes magyar vállalkozások esnek el az állami támogatásoktól.

További cikkek