386.18 Ft

355.40 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Mégsem indítja a Fidesz Schadl bizalmasát képviselőjelöltként

10perc.hu
2024. 05. 02.
Mégsem indítja a Fidesz Schadl bizalmasát képviselőjelöltként

Garabits Márton a súlyos korrupciós vádak miatt visszalépett a képviselőjelöltségtől. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Fidesz képviselőjelöltként akarta indítani Schadl György bizalmasát, Garabits Mártont, azonban váratlan fordulat következett be. Garabits Márton, akit a súlyos korrupciós vádakkal illettek, visszalépett a képviselőjelöltségtől. 

A bejelentés után a Fidesz kénytelen volt új jelöltet keresni Zuglóban, melyről Borbély Ádám fideszes polgármesterjelölt az események kapcsán Facebook oldalán nyilatkozott.


Borbély Ádám elfogadta Garabits visszalépését, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a politikai közösségük tagjai mindig vállalják a felelősséget döntéseikért.

"A mi politikai közösségünk tagjai mindig vállalják a felelősséget döntéseikért, szemben például a Gyurcsány-párt helyi jelöltjeivel. A feleségével szemben garázda bűnelkövető képviselő, vagy a korrupciós ügyben gyanúsított polgármester ezt nem tartja fontosnak. Úgy gondolom a zuglóiak megérdemlik, hogy feddhetetlen jelöltek versengjenek a bizalmukért."

Borbély Ádám a 10. körzet új képviselőjelöltjeként a választók figyelmébe Solt Zoltánt ajánlotta, aki korábban már volt zuglói önkormányzati képviselő.

Garabits Márton Facebook oldalán beszélt lemondásáról és arra is kitért, hogy meggyőződése szerint külön kellene tudni választani az ügyvédi és a közéleti szerepvállalást.

Főkép forrása:
Garabits Márton Facebook oldal

További cikkek