385.65 Ft

355.08 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Zugló politikai színterén új szereplővel jelentkezik a Fidesz

10perc.hu
2024. 04. 30.
Zugló politikai színterén új szereplővel jelentkezik a Fidesz

A Fidesz képviselőjelöltként indítják Schadl György bizalmasát, Garabits Mártont.

A Fidesz Garabits Mártont indítja képviselőjelöltként a 10. számú választókerületben. A 24.hu cikke szerint Garabits ügyvédként évek óta foglalkozik Schadl György ügyeivel. A kapcsolatuk hátterében megfigyelhetőek olyan üzleti tranzakciók, melyek felvetik az érdeklődést az érintettek politikai szerepvállalásával kapcsolatban.

Zuglóban a Fidesz új arcot mutat be az előttünk álló választásokra. Garabits Márton, ismert ügyvéd, Schadl György bizalmasa vállalkozik a képviselőjelöltségre a városrész 10. számú választókerületében. Garabits hosszú évek óta foglalkozik ügyvédként Schadl György irodájának ügyeivel. Az ügyvédi tevékenység mögött olyan üzleti tranzakciók is feltűnnek, melyeket a nyilvánosság és a politikai ellenfelek figyelemmel kísérnek.

A politikai színtér változása Zuglóban nemcsak a Fidesz számára jelent új kihívást, hanem a városi választók számára is, akik érdeklődnek az új jelöltek iránt. Garabits Márton személye és kapcsolatai egyaránt felvetik az érdeklődést, hiszen eddigi tevékenysége az üzleti és jogi világban egyaránt mély gyökereket eresztett. A választókerületben folyó kampányban így valószínűleg fontos szerephez juthat az ügyvéd-képviselőjelölt.

A 24.hu által közölt információk alapján Garabits Márton politikai bevonulása Zuglóba nemcsak a választókerület helyzetét változtathatja meg, hanem az egész városi politikai palettát is befolyásolhatja. Ahogy közelednek az önkormányzati választások, a figyelem egyre inkább az új jelöltekre irányul, és Garabits Márton esetében ez különösen érdekes fordulatot hozhat a választási folyamatban.


Főkép forrása:
Garabits Márton Facebook oldal

További cikkek