392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Újabb útfelújítási munkálatokra kell számítani a Liszt Ferenc repülőtérnél

10perc/MTI
2024. 04. 11.
Újabb útfelújítási munkálatokra kell számítani a Liszt Ferenc repülőtérnél

Jövő héten újabb korlátozások lépnek életbe.

Hétfőtől útfelújítás nehezíti a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelítését - közölte az MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. csütörtökön.

A repülőteret is érintő útfelújítási munka április 15-én a harmadik ütemmel folytatódik, amely a tervek szerint április 20-ig tart majd. A közlemény szerint a repülőtér felől az M4-es Cegléd irányába vezető, M0 autóút felé tartó felhajtóját újítják fel. Mivel a felhajtó ág zárva lesz, a repülőtér irányából közvetlenül nem lehet majd a körgyűrű felé felhajtani.

A közúton közlekedőknek a repülőtérről elindulva Budapest irányába kell az autóútra felhajtaniuk és a Market Central bevásárlóközpontnál lévő kettős körforgalomban tudnak visszafordulni, vagyis Budapest irányából érkezve érhetik el az M0 autóutat. A tájékoztatás szerint további forgalomkorlátozás várható a Budapest felől érkezőknek is, mivel az M4-es autóúton a repülőtérre vezető kihajtó ágon a belső sávot felújítják. Az autósok mindvégig ki tudnak majd hajtani a csomópontban, de csak a külső sávot tudják használni.

 Az idei országos szintrehozás részeként, április 2-án indult el az M4-es Ferihegyi repülőtér csomóponti ágainak ütemezett felújítása, amely várhatóan május közepéig tart. A burkolatfelújítás miatt folyamatosak lesznek a forgalomterelések, sávzárások.

Főkép forrása:
Ato 01/Wikimedia Commons

További cikkek