Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Fél éven belül újranyithat a Silvanus hotel

10perc
2024. 03. 11.
Fél éven belül újranyithat a Silvanus hotel

2024. március 9-én pusztító tűzeset ellenére a Hotel Silvanus vezetése bizakodó: fél éven belül újraindulhat a Dunakanyar kedvelt szállodája. A munkálatok már folynak, a cél, hogy a vendégek mielőbb visszatérhessenek.

A Kemma.hu információi alapján a Hotel Silvanus vezetése bizakodó a jövőt illetően, annak ellenére, hogy a szálloda tetőtere leégett a szombati tűzesetben. Pintér Róbert üzemeltetési igazgató elmondta, hogy a hotel dolgozói "Talpra állunk!" szlogennel fogalmazták meg elhatározásukat, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb újra fogadhassák a vendégeket.

A tűzvizsgálat még folyik, de a vezetőség már megkezdte a károk felmérését és a takarítási munkálatokat. A tető teljes terjedelmében leégett, és a negyedik emelet szobáinak jó része is a tűz martalékává vált. A tűzoltás idejére hotel vendégeit a visegrádi sportcsarnokba és a fellegvár parkolójában létesített melegedőbe szállították.

Pintér Róbert köszönetet mondott a tűzoltóknak és a vendégeknek is a kiváló együttműködésért. A hotel vezetése mindent megtesz annak érdekében, hogy a vendégek minél hamarabb visszatérhessenek a Hotel Silvanusba.

Ahogyan megírtuk korábban,  a 151 szobával működő hotelnek mintegy kétszáz vendége volt - 143 szobát adtak ki -, amikor szombat délelőtt kigyulladt a negyedik emelet, ahol kizárólag szobák vannak.  Pintér Róbert korábban azt mondta, hogy valószínűleg elektromos probléma okozta a tüzet. Hangsúlyozta, hogy a vendégek és az alkalmazottak a tűzeset idején biztonságban voltak, senki sem sérült meg.

Főkép forrása:
Hotel Silvanus Facebook oldala

További cikkek