387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Forgalomkorlátozás az M0-son Kistarcsa és Pécel között

10perc.hu
2024. 03. 05.
Forgalomkorlátozás az M0-son Kistarcsa és Pécel között

Javítási munkálatok miatt 2024. március 7-én és 8-án forgalomkorlátozásra kell számítani az M0-s autóúton Kistarcsa és Pécel környékén.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása alapján 2024. március 7-én (kedden) és 8-án (szerdán) javítási munkálatok miatt időszakos forgalomkorlátozás lesz érvényben az M0-s autóúton Kistarcsa és Pécel között. A csúcsidőszakon kívül (9 és 16 óra között) zajló munkálatok a Megyeri híd felé vezető oldalt érintik.

Kedden az érintett szakaszon az M0-s autóút 3-as főúti csomópontja utáni szakaszán a külső sávot zárják le a forgalom elől, egy sáv marad a forgalom számára.

Szerdán az érintett szakaszon, az M31-es autópálya és a péceli csomópontok közötti szakaszon két sávot zárnak le, ahol egy sáv marad a forgalomnak. A korlátozás nem érinti az autóútra történő fel- és lehajtást. A munkaterület térségében sebességkorlátozás lesz érvényben.

Tippek a forgalmi dugók elkerülésére:

- Indulás előtt tájékozódjon a forgalmi helyzetről a Magyar Közút honlapján: URL Magyar Közút vagy a Útinform: URL Útinform weboldalon.
- Ha teheti, utazzon csúcsidőn kívül.
- Válasszon alternatív útvonalat.
- Használja a tömegközlekedést.

További cikkek