388.88 Ft

361.98 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Magyar Péter interjú: rengetegen nézték meg a Partizán exkluzív adását

10perc.hu
2024. 02. 13.
Magyar Péter interjú: rengetegen nézték meg a Partizán exkluzív adását

Magyar Péter múlt szombaton jelentette be, hogy megválik az állami társaságokban betöltött pozícióitól. Azóta több Facebook-bejegyzésben is nyíltan kritizálta a kormány egyes tagjait, vasárnap pedig a Partizánnak adott interjút.

Magyar Péter azóta újabb Facebook-bejegyzést tett közzé. A posztban Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje többek közt így szólt a Rogán Antalhoz:

"Kedves Tóni, Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor. Te vagy a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, kisujjadban a kommunikáció csínja-bínja, miért bújsz el a választóid elől, miért nem tartasz évek óta sajtótájékoztatót? Esetleg félsz a kérdésektől?Miért nem mesélsz a Schadl Györggyel való “szakmai” kapcsolatodról meg sok más hasonló ügyről? Nincs időd rá? Épp egy új találmányon dolgozol?"

Magyar Péter Tiborcz Istvánhoz intézett soraiban pedig így fogalmazott

"Kedves István, Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?"

Magyar Péter a Partizánnak adott interjút

A képviselői mandátumáról szombaton lemondott egykori igazságügyminiszter Varga Judit volt férje vasárnap este adott interjút a Partizánnak. Magyar Péter szombaton, Novák Katalin lemondását követően Facebook-üzenetben kezdte kritizál a kormány egyes tagjait. A Partizán interjú jelenleg közel másfél millió megtekintésnél jár.


Főkép forrása:
Partizán

További cikkek