386.00 Ft

356.35 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Tömegbaleset az M1-esen! Teljes káosz és 7 kilométeres torlódás az autópályán

10perc.hu
2023. 11. 16.
Tömegbaleset az M1-esen! Teljes káosz és 7 kilométeres torlódás az autópályán

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) tájékoztatása szerint nyerges vontató, utánfutót vontató kisteherautó és személyautó ütközött a balesetben.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a lébényi szakaszon több jármű – nyerges vontató, utánfutót vontató kisteherautó és személyautó – ütközött össze. A kisteherautóba beszorult egy ember, akit a győri és a lébényi hivatásos tűzoltók emeltek ki a járműből és adtak át a mentőknek. A helyszínre mentőhelikopter érkezett. A 134-es kilométernél minimum 7 kilométeres a torlódás. Aki teheti, Lébénynél letérve, az 1-es főúton kerülhet.

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Gyöngyös térségében a burkolatot javítják. A 79-es és a 80-as kilométer között csak egy sáv járható, torlódik a forgalom. Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Lajosmizse előtt a korábban kiépített terelést bontják. A 66-os és a 70-es kilométer között a leállósávon araszol, emiatt torlódik a forgalom.

Az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya irányába, a 14-es kilométernél lévő 6-os főúti csomópontnál rézsűjavítás miatt két sávon halad a forgalom, 4 kilométeres torlódás alakult ki. Távolabb, ugyanezen az oldalon, Szigetszentmiklós térségében a szalagkorlátot javítják, a 16-os és a 17-es kilométer között egy sávot lezártak.

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek