Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Figyelem, szolgálati közlemény! A hétvégén leáll a Déli pályaudvar

10perc.hu
2023. 11. 02.
Figyelem, szolgálati közlemény! A hétvégén leáll a Déli pályaudvar

Komplex karbantartást végeznek: szünetelni fog a vonatforgalom az állomáson, a vonatok nagy része Budapest-Kelenföldre érkezik és onnan is indul.

A korlátozás miatt november első hétvégéjén, szombaton és vasárnap szünetel a vonatforgalom a Déli pályaudvaron. Komplex karbantartást végeznek: szünetelni fog a vonatforgalom az állomáson, a vonatok nagy része Budapest-Kelenföldre érkezik és onnan is indul – írja közleményében a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

A munkálatok nappal és éjszaka is zajjal járnak majd, ezért a vasúttársaság a pályaudvar környékén lakók türelmét és megértését kéri. November 4-én és 5-én a Déli pályaudvar nem indít és nem fogad vonatokat, ugyanakkor a változás érint néhány péntek esti és hétfő hajnali vonatot is. A Déli pályaudvar és Budapest-Kelenföld állomás között egész nap pótlóbuszok közlekednek, hajnaltól késő estig félóránként indulnak.

A Déli pályaudvar utasforgalmi területei közül a pénztárcsarnok a lezárás ideje alatt is megközelíthető marad, így a várótermet használhatják az utasok, a pénztár és az ügyfélszolgálat is működni fog, a jegykiadó automaták is folyamatosan üzemelnek. A megváltozott menetrendek már elérhetők a MÁV honlapján, valamint a menetrendi keresőkben és a MÁV applikációban is.


Főkép forrása:
MÁV START

További cikkek