386.00 Ft

356.35 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Jobb, ha ma nem ülsz autóba! Döbbenetes dugók az autópályáinkon

10perc.hu
2023. 10. 14.
Jobb, ha ma nem ülsz autóba! Döbbenetes dugók az autópályáinkon

Van, ahol a felújítási munkák miatt, több helyen baleset miatt alakult ki több kilométeres torlódás – és még csak szombat kora délelőtt van…

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a komáromi szakaszon új terelést építenek ki. A 88-as és a 81-es kilométer között csak a leállósáv járható, legalább 5 kilométeres a torlódás.

Az M3-as autópályán, Budapest felé, Hatvan térségében, az 50-es és az 54-es kilométer között kiépített terelést bontják el, emiatt lassul, torlódik a forgalom. Itt jelenleg 2-3 kilométeres a kocsisor. Vásárosnamény felé, a Rétaljai pihenőnél egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze. A 193-as kilométernél az autópálya forgalmát a pihenőn keresztül engedik el. A dugó itt is több kilométeres.

Az M5-ös autópályán, Budapest felé, Hernád térségében egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. A 48-as kilométernél az autópálya forgalmát megállították, aki teheti az az 53-as jelű Örkény/Albertirsa és a 44-es jelű Dabas/Albertirsa csomópontok között tud az 5-ös főúton kerülni. A kihajtásra várakozó kocsisor hossza elérte az 5 kilométert.

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek