Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Káosz az autópályákon! Brutális torlódások az M3-ason és az M7-esen!

10perc.hu
2023. 09. 03.
Káosz az autópályákon! Brutális torlódások az M3-ason és az M7-esen!

Tömegbaleset történt Gyöngyös térségében - egy ember meghalt, három megsérült -, négyből három sávot lezártak Emődnél, hatalmas a forgalom a Balatonról a főváros felé.

Az M3-as autópályán, Gyöngyös térségében több jármű ütközött össze. A 71-es kilométernél a Budapest felé vezető pályaoldalt lezárták. A balesetben egy ember meghalt, három megsérült, a torlódás meghaladta a 10 kilométert. Aki teheti a 90-es jelű Nagyfüged/Ludas és az 58-as jelű Hatvan-kelet csomópontok között a 3-as főúton kerülhet.

Szintén az M3-as autópályán Budapest felé, Emőd térségében a 151-es és a 147-es kilométer között aszfaltoznak, a négy sávból három sávot lezártak, csak a belső sáv járható. A munkavégzés miatt az M30-as autópálya felől érkezők az M3-as autópálya csomópontjában, a főváros felé csak egy sávon tudnak felhajtani az autópályára. Már itt is hatalmas a torlódás.

Erős a forgalom az M7-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon. A Zamárdi térségében lévő tereléseknél 4 kilométeres a torlódás, de a sztráda több szakaszán fennakadásokra kell számítani.

Főkép forrása:
Pixabay
Címkék:
#Autópálya

További cikkek