Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Bolondos idővel köszönhet el április

10perc.hu
2021. 04. 26.
Bolondos idővel köszönhet el április

A következő napokban néhol még fagyhat, de aztán enyhülés jön és nem is távozik az igazi tavasz.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése alapján az utolsó napjaiban sem tagadja meg önmagát a bolondosnak tartott április. Ugyanis az utolsó napjaiban is változékony lesz az időjárás: napsütésre, de záporokra is készülni kell.

Ma az ország délnyugati, déli felén csak keveset süt a nap, a déli megyékben eső is várható, de északabbra a délelőtti napsütést követően gomolyfelhők képződnek, de csapadék arrafelé nem lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között várható. Kedden az ország délnyugati felén vastagodó, záródó felhőzet várható, szórványosan esővel, záporral. Az ország másik felén szűrt napsütés várható, legfeljebb néhol gyenge csapadékkal. Délután 10-16 fok várható.

Szerdán nagyobbrészt felhős időre van kilátás rövid napos időszakokkal, a maximumhőmérséklet 14-19 fok között alakul. Csütörtökön néhány órára süthet ki a nap és több helyen valószínű zápor, zivatar. A szél élénk vagy erős lesz, délután 18-24 fok várható. Pénteken hidegfront érkezik, amelynek hatására több helyen fordulhat elő zápor, zivatar. A leghidegebb órákban 7-13, napközben 15-24 fok lehet.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek