Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Autó

Több Citroen modell már beszélgetni is képes

10perc.hu
2024. 08. 29.
Több Citroen modell már beszélgetni is képes

A Citroën idén nyártól a ChatGPT mesterséges intelligenciával szereli fel legújabb modelljeit, beleértve a C4, C4X, és C5 X típusokat, valamint a városi és kompakt furgonokat.

A Citroën 2024 nyarától a ChatGPT generatív mesterséges intelligenciával látja el három legújabb személyautóját, a C4, C4X és C5 X modelleket, valamint városi és kompakt furgonjait, mint a Berlingo furgon, Jumpy, Berlingo és SpaceTourer - közölte a vezess.hu.

A ChatGPT integrálása jelentősen javítja a hangvezérlő rendszerek hatékonyságát, lehetővé téve a természetes beszéd könnyebb megértését. A fejlesztés eredményeként a hangfelismerő szoftver pontosabb és használata egyre elterjedtebbé válik. 

Ezen kívül a ChatGPT az autós társalkodó szerepét is betöltheti, válaszol a legváltozatosabb kérdésekre, kereséseket végez az interneten, és akár mesét is mond a gyerekeknek.

A ChatGPT külön szolgáltatásként érhető el, és akár régebbi Citroën modellekre is utólag aktiválható, így bárki számára elérhetővé válik ez a francia társalkodó.

 


Főkép forrása:
Citroen (hivatalos oldal)

További cikkek