390.68 Ft

364.51 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Autó

Torlódások várhatóak a Ferihegyi repülőtérnél

10perc/MTI
2024. 04. 18.
Torlódások várhatóak a Ferihegyi repülőtérnél

Negyedik ütembe lép a ferihegyi repülőtér megközelíthetőségét érintő útfelújítás.

A budapesti Liszt Ferenc-repülőtér megközelíthetőségét érintő útfelújítási munkálatok negyedik üteme április 22-én, hétfőn kezdődik, és a tervek szerint jövő péntekig, április 26-ig tart - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt.

A munkálatok ideje alatt a csomópontot nem zárják le, de sávlezárásra kell számítani. A felújítás az M4-es autóút feletti felüljárón, a Budapest felől a repülőtérre vezető lehajtóágon történik.

Fontos információk:

  • A repülőtér minden irányból megközelíthető lesz, de a Budapest felől érkezőkkettő helyett csak egy sávon tudnak majd a légikikötő felé haladni.
  • Torlódásra és hosszabb menetidőre kell számítani az érintett szakaszon.
  • Az autósok fokozott figyelemmel vezessenek.
  • A repülővel utazók tájékozódjanak a légikikötő megközelítéséhez szükséges időről.

A társaság közleményében emlékeztetett arra, hogy április 2-án indult el az M4-es autóút ferihegyi repülőtér csomóponti ágainak ütemezett felújítása, amely várhatóan május közepéig tart. A burkolatfelújítás miatt folyamatosak a forgalomterelések és sávlezárások.

Az MKIF kéri az autósokat, hogy a terelések mellett fokozott figyelemmel haladjanak el. A repülőgéppel utazóknak pedig azt javasolják, hogy utazásuk tervezésekor tájékozódjanak a légikikötő megközelítéséhez szükséges időről.

Főkép forrása:
Illusztráció

További cikkek