Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Autó

Leszerződtek, biztos, hogy jön a kínai Volvo Magyarországra

10perc.hu
2022. 11. 04.
Leszerződtek, biztos, hogy jön a kínai Volvo Magyarországra

A megállapodást Budapesten írta alá Cook Xue, a Geely Automotive International vezérigazgató-helyettese és Molnár Viktor, a GACE ügyvezető igazgatója.

A Geely kínai járműipari holding új autómárkát vezet be a kelet-közép-európai régióban, a disztribúciós feladatok ellátásáról megállapodást kötött a magyar Grand Automotive Central Europe (GACE) autóimportőr céggel. A napi.hu cikke szerint a megállapodást Budapesten írta alá Cook Xue, a Geely Automotive International vezérigazgató-helyettese és Molnár Viktor, a GACE ügyvezető igazgatója.

A megállapodás értelmében a prémium kategóriás elektromos meghajtású Geometry C modellt Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon fogják forgalmazni a GACE hálózatába bekapcsolódó kereskedők.


A kínai Volvo magas technológiai színvonalat képvisel, megfelel a világpiaci trendeknek    Fotó: Geely


A Geometry C-t a globális igényekre fejlesztették, magas technológiai színvonalat képvisel, megfelel a világpiaci trendeknek. A kínai gyártó a most kötött partneri szerződéssel lép az Európai Unió területére a modellel, amellyel kategóriájában piacvezető szerepet céloz meg. Az értékesítés várhatóan a jövő év első felében indul, az első teljes évben akár 1000 darabnál is több jármű eladásában bíznak.

Főkép forrása:
Geely

További cikkek