391.63 Ft

367.66 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Autó

Itt vannak a dögös 2021-es Harley-Davidsonok

10perc.hu
2021. 01. 24.

A legendás márka vadonatúj modelljei több teljesítményt, stílust és technikai újdonságokat vonultatnak fel.

Igencsak kitesz magáért a Harley-Davidson. A legendás motormárka ezúttal egyedi, karakteres túramotorokat helyez reflektorfénybe 2021-ben, melyek a luxus kategóriát képviselik, és ugyanúgy, mint az eddigi modelljeik, ezek is egyedi gyártásúak.

“A Harley-Davidson 2021-ben a motorozás érzelmi oldalára fókuszál. A végtelen túrázás és az úton megtapasztalt szabadság érzése a mi örökségünk és ez kell, hogy inspiráljon minket a jövőben is. Úgy érzem ebben az új évben és új motoros szezonban ennek egyre inkább nagyobb ereje és hatása lehet” mondta Theo Keetell, a Harley Davidson marketing vezetője.


A Street Bob 114 egy könnyen kezelhető, ám erős motor lett      Fotó: Harley-Davidson


Street Bob 114

Az összesen nyolc modellből álló Harley-Davidson Softail család kiváló motorozást, nyomatékot és technikai megoldásokat kínál, igazi amerikai megjelenéssel. Az új Street Bob 114 egy letisztult bobber stílusú, sallangoktól mentes motor. Ez a legkönnyebb Softail, amibe a nyomatékos Milwaukee-Eight® 114-es blokk került, így a Street Bob 114 egy könnyen kezelhető, ám erős motor lett. Tele van egyedi alkatrészekkel, mint például az alacsonyan hajlított kormány vagy a levágott hátsó sárvédő.


A Fat Boy 114 egyike a Harley-Davidson motorok legimpozánsabb darabjának     Fotó: Harley-Davidson


Fat Boy 114

A Fat Boy úthenger megjelenésével egyike a Harley-Davidson motorok legimpozánsabb darabjának. A felfrissített stílusú 2021-es modell ezt még tovább viszi, ahogy az oldaldekli és a kipufogó oldalán megcsillanó krómozás átvált matt krómos fényűvé, csak úgy, mint az első és hátsó sárvédőn és a kormányon.  

Főkép forrása:
Harley-Davidson

További cikkek