390.20 Ft

359.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Autó

Sportosra szabva jön a BMW 128ti

10perc.hu/loero.hu
2020. 12. 17.

A bajorok több mint ötven év után a novemberben érkezett modellben élesztik újjá a legendás TI, azaz Turismo Internazionale jelölést.

Az újdonság az 1-es sorozat trónján ülő BMW M135i xDrive alá érkezik, de semmiképpen sem lebecsülendő teljesítménnyel. Az elsőkerék-meghajtású kompakt 80 kilogrammal könnyebb a csúcsmodellnél, és a loero.hu úgy véli, noha az összkerék elmaradt, rengeteg technikai megoldást átültettek bele, mint például a rendkívül feszes stabilizátorokat is.

Az új BMW 128ti mindössze 265 lovat kapott maga alá. Ez persze szintén nem elhanyagolható, főleg, ha valóban hozható mellette az ígért 7.0-7.5 literes fogyasztás is. A kis méregzsák a 100-as gyorsulást 6.1 másodperc alatt produkálja, és az erőátvitelt már alapfelszereltségként egy nyolcfokozatú Steptronic sport automataváltó biztosítja.


Nemcsak a külső, de a belső is minden igényt kielégít látványra és műszakilag is       Fotó: BMW


A teljesítmény mellett persze a látványra is nagy hangsúlyt fektettek a tervezők. A 18 colos, kéttónusú könnyűfém keréktárcsák, a felár nélkül rendelhető Michelin Pilot Sport 4 gumiabroncsok, a különböző dekorelemek, karosszéria-kiegészítők mind-mind hűen kifejezik az autóban rejlő dinamikát. Az új BMW 128ti ára 13.277.000 forintról indul majd a magyar piacon.

Főkép forrása:
BMW

További cikkek