392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Változékony idő várható a hétvégén

10perc.hu
2021. 01. 22.
Változékony idő várható a hétvégén

Kezdetben enyhe, sokfelé napsütéses lesz az idő, majd egyre többfelé várható csapadék, majd vasárnaptól lehűlés kezdődik.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből kiderül, hogy ezen a hétvégén is elég változó időre számíthatunk. Szombaton nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég. Több-kevesebb szűrt napsütés főleg az ország délkeleti felén valószínű. Kezdetben szórványosan, délutántól a Dunántúlon, estétől keleten is többfelé várható eső, zápor. A minimumhőmérséklet plusz 2 és 9 fok között valószínű. A nappali maximumok általában 10-15 fok között alakulnak, de az Északi-középhegység térségében 6-9 fok is lehet.

Vasárnap is többfelé beborul az ég. Sokfelé számítani kell esőre, melyet a nap folyamán nyugat felől egyre több helyen havas eső, havazás válthat fel. A szél sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 6, a legmagasabb hőmérséklet plusz 2 és 11 fok között alakul, északnyugaton lesz a hidegebb, délkeleten az enyhébb idő.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek