393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Ugyanannak a cégnek a sofőrei okozták az elmúlt napok buszbaleseteit

10perc.hu
2023. 05. 17.
Ugyanannak a cégnek a sofőrei okozták az elmúlt napok buszbaleseteit

Egy ceglédi székhelyű cég busza szenvedett balesetet Szlovákiában, míg egy másik járműve múlt pénteken tarolt le több autót a budapesti Széll Kálmán téren.

Vajon véletlen, vagy a Sors furcsa fintora? Az RTL Híradó értesülései szerint ugyanis ugyanannak a ceglédi székhelyű cégnek a busza szenvedett hétfőn balesetet Szlovákiában – egy ember meghalt, ketten kómában vannak, nyolc ember állapota válságos –, amelynek egy másik járműve több autót is letarolt a budapesti Széll Kálmán téren múlt pénteken.

A Szlovákiában szerencsétlenül járt utasok főként budapestiek és miskolciak voltak, akik egy ötnapos kirándulásra indultak Csehországba. A kirándulókat egy ceglédi székhelyű busztársaság szállította, amely a honlapja alapján 10 éve foglalkozik személyszállítással. Az RTL Híradó telefonon elérte a tulajdonost, ám ő azt mondta, hogy Szlovákiában van és a nyomozás lezártáig nem nyilatkozik.

Ugyanennek a cégnek a busza tarolt le öt autót és egy villanyoszlopot május 12-én a budapesti Széll Kálmán téren, miután a sofőr meghalt a volán mögött, a férfit a mentők a helyszínen újraélesztették, majd kórházba szállították. A baleset során más nem sérült meg.

Főkép forrása:
Facebook/Facebook/Hasičský a záchranný zbor

További cikkek