393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Mégsem vonul börtönbe Lagzi Lajcsi? Márciusban - állítólag - egy nőnapi bulin lép fel

10perc.hu
2023. 02. 14.

Bár a behívója alapján február 15-én, azaz holnap kellene megkezdenie a büntetése letöltését, egyre biztosabban kijelenthető, hogy a zenész nem a kecskeméti „Parkettásban” hajtja álomra a fejét szerda este.

Miután kiszivárgott, hogy Galambos Lajosnak február 15-én kell megkezdenie börtönbüntetését a kecskeméti „Parkettásban”, az emberek meglehetősen érdekesen reagáltak a hírre. Volt, aki VIP-börtönnek nevezte a kecskeméti fegyintézményt, más úgy érezte, eléggé meghurcolták már Lajcsit, de olyanok is voltak szép számmal, akik örömmel látták volna minél hamarabb a rácsok mögött a trombitaművészt.

Nos, mostanra kiderült, bár a behívója alapján február 15-én, azaz holnap kellene megkezdenie a büntetése letöltését, egyre biztosabban kijelenthető, hogy a zenész nem a kecskeméti „Parkettásban” hajtja álomra a fejét szerda este. Ráadásul egyfajta katasztrófaturizmus alakult ki a birtokán, hogy még a bevonulása előtt láthassa Lagzi Lajcsit.


A zenész egészségügyi állapotának kivizsgálására 30 napot adott a bíróság     Fotó: Facebook/Galambos Lajos Official


Amint azt a 10perc.hu is megírta, a légzési nehézségei miatt kórházba is került zenész egészségügyi állapotának kivizsgálására 30 napot adott a bíróság, ami halasztó hatállyal bír a büntetés letöltésének megkezdésére.

Hogy ezt az időt nem tölti majd otthon ülve, mi sem bizonyítja jobban, hogy fellépéseket vállal. Egy olyan plakáton szerepel a neve előadóként, amely egy március 11-i bulit hirdet. A hirdetés tanúsága szerint a zenész Tatabányán fogja szórakoztatni a nagyérdeműt egy Nőnapi Dáridónszúrta ki a Bors.

„Minden törvényben rögzített kötelezettségemnek és előírásnak megfelelően készülök az előttem álló eseményekre. De ennél többet semmiképp nem szeretnék mondani, pedig hallottam én már olyan információkat is magamról, hogy a hajam az égnek állt" - mondta sejtelmesen a Blikknek Lajcsi.

Főkép forrása:
RTL

További cikkek