EUR: 385,03 Ft
USD: 356,11 Ft
CHF: 388,26 Ft
GBP: 437,87 Ft
RON: 77,82 Ft
RSD: 3,28 Ft

Mai névnap:

Jövő szerdán kell bevonulnia a kecskeméti „Parkettásba” Lagzi Lajcsinak

Balesetek-bűnügyek
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: Facebook/Galambos Lajos Official

A jogerősen 3 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélt trombitaművész a betegsége miatt halasztást kért, így nem biztos, hogy február 15-én elkezdi a büntetését.

Ahogy azt a 10perc.hu megírta, a jogerősen 3 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélt Lagzi Lajcsi a kecskeméti „Parkettásban” – az elítéltek nevezik így a Bács-Kiskun Vármegyeszékhelyén található börtönt – tölti majd le az áramlopásért kirótt büntetését. Sőt, a Bors úgy tudja, a trombitaművész megkapta a behívóját, amely alapján február 15-én, azaz jövő szerdán kell megkezdenie a büntetése letöltését.

Galambos Lajos abban reménykedhet, hogy a bíróság által kiszabott 3 év hat hónapból mindössze 11 hónapot kell majd a rácsok mögött eltöltenie. Ugyanis egyrészt előzetesben már letöltött 125 napot, másrészt ha jól viselkedik, akkor minden kedvezményt megkap. Galambos Lajos nem kívánta kommentálni az értesülést, csak annyit mondott a Borsnak: „Mindenre fel vagyok készülve...”

Ráadásul az ügyvédje a zenész egészségi állapotára hivatkozva halasztási kérelmet adott be, miután Lagzi Lajcsit súlyos fulladásos rohamok kínozzák, és emiatt kórházba is került nemrég. Lapunk úgy tudja, a szükséges vizsgálatokra 30 napos határidőt szabott a hatóság, így amennyiben ez igaz, akkor a zenész a vizsgálatok végéig szabadlábon marad.