393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Jövő szerdán kell bevonulnia a kecskeméti „Parkettásba” Lagzi Lajcsinak

10perc.hu
2023. 02. 07.

A jogerősen 3 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélt trombitaművész a betegsége miatt halasztást kért, így nem biztos, hogy február 15-én elkezdi a büntetését.

Ahogy azt a 10perc.hu megírta, a jogerősen 3 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélt Lagzi Lajcsi a kecskeméti „Parkettásban” – az elítéltek nevezik így a Bács-Kiskun Vármegyeszékhelyén található börtönt – tölti majd le az áramlopásért kirótt büntetését. Sőt, a Bors úgy tudja, a trombitaművész megkapta a behívóját, amely alapján február 15-én, azaz jövő szerdán kell megkezdenie a büntetése letöltését.

Galambos Lajos abban reménykedhet, hogy a bíróság által kiszabott 3 év hat hónapból mindössze 11 hónapot kell majd a rácsok mögött eltöltenie. Ugyanis egyrészt előzetesben már letöltött 125 napot, másrészt ha jól viselkedik, akkor minden kedvezményt megkap. Galambos Lajos nem kívánta kommentálni az értesülést, csak annyit mondott a Borsnak: „Mindenre fel vagyok készülve...”

Ráadásul az ügyvédje a zenész egészségi állapotára hivatkozva halasztási kérelmet adott be, miután Lagzi Lajcsit súlyos fulladásos rohamok kínozzák, és emiatt kórházba is került nemrég. Lapunk úgy tudja, a szükséges vizsgálatokra 30 napos határidőt szabott a hatóság, így amennyiben ez igaz, akkor a zenész a vizsgálatok végéig szabadlábon marad.

Főkép forrása:
Facebook/Galambos Lajos Official

További cikkek