392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Kadirov: „Az oroszok T-72-esei mogyoróként törik össze az Abrams tankokat”

10perc.hu
2023. 05. 17.
Kadirov: „Az oroszok T-72-esei mogyoróként törik össze az Abrams tankokat”

A csecsen hadúr heti rendszerességgel mond a valóságtól teljesen elrugaszkodott dolgokat, most éppen pedálos gyerekjátéknak nevezte az amerikai harckocsikat.

Még be sem tették a lábukat, illetve lánctalpaikat a nyugati tankok Ukrajnába, Oroszországban már több millió rubelt és szibériai földet ígértek annak a katonának, aki kilövi az első nyugati harckocsit. Most már valós veszély Moszkva számára mindez, ugyanis a német Leopard és a brit Challenger tankok már ukrán területen vannak, a katonákat pedig kiképezték a kezelésükre.

Ramzan Kadirov csecsen hadúr szerint az oroszok továbbfejlesztett T-72-es tankjai jóval erősebbek az amerikai Abrams harckocsiknál, amelyeket az ukránok fognak használni, és képesek lesznek azokat „mogyoróként összetörni” – írta a Jerusalem Post.


Az ukrán katonák hamarosan elkezdenek gyakorlatozni az Abrams harckocsikkal     Fotó: Wikipedia


Kadirov az Abrams harckocsikat pedálos gyerekjátékhoz hasonlította, és arról beszélt, hogy az oroszoknál van az igazi erő. A csecsen hadvezér arra reagált, hogy az ukrán katonák hamarosan elkezdenek gyakorlatozni az Abrams harckocsikkal. Szerinte olyan élvezetes lesz a T-72-esekkel szembeszállni az ellenséggel, mintha egy jachton pecázna az ember.

Főkép forrása:
TASSZ

További cikkek