393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Holtest zuhant az M3-ra! Teljes útzár és hatalmas káosz a sztrádán

10perc.hu
2023. 05. 10.

Feltehetően az autópálya feletti gyaloghídról eshetett a pályatestre az elhunyt, személyazonosságának a megállapítása folyamatban van.

A rendőrök szerda hajnalban egy holttestet találtak az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. Az elhunyt, az eddig beszerzett adatok alapján, feltehetően az autópálya feletti gyaloghídról eshetett a pályatestre. Személyazonosságának a megállapítása folyamatban van. A haláleset pontos körülményeit vizsgálják

Az M3-as autópályán, Vásárosnamény felé vezető oldalon, Gödöllő térségében baleset történt. Az érintett pályát a 31-es kilométernél teljes szélességében lezárták. A forgalmat a 27-es kilométernél lévő csomópontban leterelik, és a 39-es kilométernél lévő Bag csomópontnál lehet visszahajtani a pályára.

Az M31-es autópályán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a 8-as kilométernél lévő csomópontban, kiterelik a forgalmat a rendőrök a 3-as főútra, az M3-as autópályán történt baleset miatt. A leterelés miatt a 3-as főúton Gödöllő átkelési szakaszán és Bag térségében az erős forgalom miatt torlódással, megnövekedett menetidővel kell számolni.

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek