393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Autó

Covid-árvák megsegítése miatt árverezi el Kóbor János szeretett autóját az énekes lánya

10perc.hu
2023. 04. 27.
Covid-árvák megsegítése miatt árverezi el Kóbor János szeretett autóját az énekes lánya

Stílszerűen egy Opel Omega volt Mecky kedvence, a szívbemarkoló akciót édesanyjával együtt találta ki Léna, hogy segíthessenek a világjárvány áldozatainak..

A Borsnak adott interjúban Kóbor János, azaz Mecky lánya, Kóbor Léna elárulta, hogy édesapja egyik kedvenc autóját felajánlja a Covid-árvák javára. A szívbemarkoló akciót édesanyjával együtt találták ki, hogy segíthessenek a világjárvány áldozatainak.

A 16 éves Kóbor Léna és édesanyja, Kóbor-Deme Zsóka a család legfájóbb történését a köz javára fordítja. Életük legnehezebb időszakán vannak túl Kóborék, hiszen 2021 év végén elveszítették Kóbor Jánost, a családfőt, a férjet, az apát.

"Apukám nagyon jól vezetett, emlékszem, ahogyan a Balatonra utaztunk együtt, vagy például mindig ő vitt iskolába is" – nosztalgiázott Léna. Méghozzá nem is akármilyen járgánnyal járt az ikonikus zenész: stílszerűen egy Opel Omega volt Mecky kedvence.

Rengeteg szép emlék köti ehhez a kocsihoz, most édesanyjával mégis úgy döntöttek, hogy elárverezik az autót, és a pénzt a Covid-árváknak ajánlják fel. "Valahol én is egy Covid-árva vagyok" – tette hozzá Léna.

Az árverési ötletet édesanyja találta ki, és neki is rögtön megtetszett az ötlet. Édesapja nagyon szerette ezt a kocsit, és Léna úgy gondolja, biztosan nagyon örülne, hogy jó célt szolgál majd, és jó kezekbe kerül.

Főkép forrása:
Facebook
Címkék:
#Koronavírus

További cikkek