EUR: 369,42 Ft
USD: 345,38 Ft
CHF: 379,21 Ft
GBP: 428,55 Ft
RON: 74,38 Ft
RSD: 3,15 Ft

Mai névnap:

Apró ház, hatalmas terek

Otthon
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: listreveryday.com

Ha valaki ezt választja otthonául, úgy érzi majd, mintha egy erdei kabinban éli a mindennapjait.

Ha szeretne egy igazán innovatív otthonban élni, és rengeteg pénzt megspórolni? Egy olyan ingatlanban, ami nem sok helyet foglal el a telkén, mégis ha belép, úgy érzi, mintha a lehetőségek házába lépett volna be? Akkor az úgynevezett Apró ház a megoldás, melyet akár nyaraláshoz is magunkkal vihetünk, így egy pillanatra sem kell elhagynunk az otthon megszokott nyugalmát.


A ház meglévő tereit nagyon innovatív módon alakították ki    Fotó: listreveryday.com


Ezek az otthonok olyan ügyesen vannak berendezve, hogy noha mindössze 26 négyzetméteresek, ennek ellenére semmi sem hiányzik belőlük, ami egy normál házban megtalálható. A listreveryday.com szerint faanyagok miatt gyönyörű erdei kabinnak tűnik elsőre, de a tetőn és az alsó részen lévő fémfelületek eredeti külsőt kölcsönöznek a háznak.


Ezek az otthonok ügyesen vannak berendezve, hogy noha mindössze 26 négyzetméteresek    Fotó: listreveryday.com


A belső tér is hangulatos erdei kabinra emlékeztet. A rengeteg fa felület meleg és kellemes megjelenést kölcsönöz a háznak, a sok ablak miatt pedig tágasnak tűnik és nagyon világos is. A ház meglévő tereit nagyon innovatív módon alakították ki. Mindenhol nagyszerű tárolóhelyeket hoztak létre benne, hogy kényelmesen elférjen az itt lakók összes holmija.