EUR: 371,06 Ft
USD: 344,40 Ft
CHF: 380,80 Ft
GBP: 431,74 Ft
RON: 74,74 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Alex Baldwin már újra forgatja a Rustot

Kultúra
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: The Telegraph/AFP

Másfél éves kihagyást követően folytatódik a film forgatása, legalább öt per zajlik jelenleg is Baldwin és producerei ügyében.

Amint arról annak idején a 10perc.hu is beszámolt, a Rust című film forgatásán megismétlődött az a tragédia, ami a Holló című film forgatásán, még 1993. március 31-én. Akkor egy kellékpisztollyal Michael Massee halálosan megsebesítette Brandon Lee-t. 2021 októberében pedig az Új-Mexikóban készülő, Alec Baldwin főszereplésével készült film forgatásán történt tragédia.

Ezúttal Baldwin húzta meg a ravaszt egy XIX. századi díszfegyveren, amely a The Telegraph híre szerint teljesen váratlanul valóban elsült, és a lövésbe az egyik operatőr, a 42 éves Halyna Hutchins a helyszínen belehalt, míg a rendező, a 48 éves Joel Souza is megsérült.


A Yellowstone Film Ranchen folytatódik a film forgatása    Fotó: latimes.com


Nos, a színész gondatlanságból elkövetett emberölés miatt kell, hogy bíróság elé álljon. Akár 18 hónap büntetést is kaphat azért, mert egy jelenet próbája közben a kezében tartott fegyver, melyet bár kelléknek tartott, valójában éles lövedékkel volt töltve, elsült.

 A Sky News cikke szerint a Yellowstone Film Ranchen folytatódik a film forgatása, a stábra 20-25 napos kemény munka vár. Csak a helyszín változott, a főszereplő személye azonban nem: Alec Baldwin maradt szerepénél, a rendező továbbra is Joel Souza, a filmet pedig Bianca Cline fényképezi a továbbiakban. Az új operatőr azt mondja, gázsiját teljes egészében Hutchins családjának juttatja majd el.