393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Gyilkos fegyverré vált Alec Baldwin kezében a kellékpisztoly

10perc.hu
2021. 10. 22.
Gyilkos fegyverré vált Alec Baldwin kezében a kellékpisztoly

Halálos baleset történt a világsztár legújabb filmje, a Rust című western forgatásán, a Golden Globe-díjas színész egy XIX. századi díszfegyverrel történt lövésébe az operatőr belehalt, míg a rendező megsérült.

Sosem gondoltuk volna, hogy megismétlődhet az, ami a Holló című film forgatásán, még 1993. március 31-én. Akkor egy kellékpisztollyal Michael Massee halálosan megsebesítette Brandon Lee-t. Most az Új-Mexikóban készülő, Rust című film forgatásán történt tragédia.

Ezúttal Alec Baldwin húzta meg a ravaszt egy XIX. századi díszfegyveren, amely a The Telegraph híre szerint teljesen váratlanul valóban elsült, és a lövésbe az egyik operatőr, a 42 éves Halyna Hutchins a helyszínen belehalt, míg a rendező, a 48 éves Joel Souza is megsérült.

A Golden Globe-díjas színész teljesen összeomlott, zokogva ült a seriff irodájában. Azt nem tudni, hogy mit mondott, de sem ő, sem pedig az ügynöke semmilyen megkeresésre nem reagál a sajtó részére. A helyzet iróniája, hogy a Rust című westernben a 63 éves Baldwin egy öreg törvényen kívülit alakít, akinek a 13 éves unokáját egy vétlen gyilkosság miatt ítélték el.

Főkép forrása:
The Telegraph/AFP

További cikkek