395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

Akár 180 ezer forintot is zsebre tehet az, aki idén jó banknál igényel Babaváró hitelt

10perc.hu
2023. 01. 06.

Az ajándékot a legtöbb pénzintézet feltételhez köti: van, hogy csak a bank új ügyfelei kapják meg, de előfordul, hogy az kapja csak meg, aki számára legalább 9 vagy 10 millió forintot folyósítanak.

A Babaváró hitel legfontosabb feltételeit és jogosultsági elvárásait jogszabályban rögzítették, így azt gondolhatnánk, nem számít, hol igényeljük azt. Ez azonban nem igaz, számos különbséget találni az egyes bankok ajánlatai között. Az egyik ilyen, hogy a legtöbb pénzintézet akció keretében valamekkora összeget, akár 180 ezer forintot utólag jóváír az ügyfél számláján.

Mindez komoly segítséget jelenthet a fiataloknak. Igen ám, de az “ajándék” feltételhez kötött, gyakori például, hogy csak a bank új ügyfelei kapják meg, de előfordul, hogy az kapja csak meg, aki számára legalább 9 vagy 10 millió forintot folyósítanak. A Bankmonitor szakértői összegyűjtötték, hogy melyik banknál, ki kaphat jóváírást.

Gránit Bank

A 2023. január 1. és január 31. közötti időszakban befogadott Babaváró kölcsönigénylések esetén egy alkalommal 180 ezer forintot jóváír az ügyfél kölcsönszerződésében szereplő folyószámláján a folyósítást követő hónap végéig. A kedvezmény feltétele, hogy a kölcsön folyósítása 2023. február 28-áig megtörténjen.

UniCredit Bank

A 2023. január 1. és 31. közötti időszakban, az új ügyfelek részére nyújtott Babaváró kölcsönöknél egy alkalommal jóváír 150 ezer forintot. Az összeget az ügyfél hitelszerződésben szereplő bankszámlán írják jóvá a folyósítást követő hónapban, azzal, hogy a folyósításnak 2023. február 28-ig meg kell történnie.


Számos különbséget találni az egyes bankok ajánlatai között     Fotó: Pixabay


MKB Bank

Az ügyfelek részére 130 ezer forint egyösszegű kedvezményt ad, amelyet a folyósítást követő hónap végéig, az ügyfél banknál vezetett számláján írnak jóvá. Az akció 2023. január 1. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2023. június 30.-ig érvényes a hiánytalanul befogadott kölcsönkérelmekre, amennyiben a folyósítási összeg legalább 9 millió forint.

Takarékbank

Az ügyfelek részére 130 ezer forint egyösszegű kedvezményt ad, amelyet a folyósítást követő hónap végéig, az ügyfél banknál vezetett számláján írnak jóvá. Az akció 2023. január 1. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2023. június 30.-ig érvényes a hiánytalanul befogadott kölcsönkérelmekre, amennyiben a folyósítási összeg legalább 9 millió forint.

Erste Bank

120 ezer forint kedvezményt ad akkor, ha valaki 2022. április 19-től igényel Babaváró hitelt, ami folyósításra kerül. Az akció visszavonásig érvényes.


Az ajándékot a legtöbb pénzintézet feltételhez köti     Fotó: Pixabay


Raiffeisen Bank

A 120 ezer forint jóváírás feltétele, hogy az igénylés 2023. január 1. és február 28. között történjen, a kölcsön pedig 2023. április 30-ig kiállított hitelígérvény alapján folyósításra kerüljön.

K&H Bank

Akkor ír jóvá 120 ezer forintot a hitel törlesztőszámláján, ha a hiteligénylést 2022. május 13-át követően fogadták be, a hiánytalan hitelkérelem alapján a hitel folyósítása megtörtént. Az akció további feltétele, hogy a Babaváró hitel összege elérje a 10 millió forintot.

CIB Bank

50 ezer forint energiahatékonysági bónuszt ír jóvá az adós folyószámláján, amennyiben a Babaváró kölcsön hiánytalanul befogadásra kerüljön 2023. január 1. és március 31. között, a kölcsön folyósítása pedig legkésőbb 2023. május 31-ig megtörténjen. A jóváírás teljesítésekor rendelkezik forint bankszámlaszerződéssel a CIB Banknál.

OTP Bank

Az OTP Bank jelenleg nem kínál akciós jóváírást az igénylőknek, pedig tavaly augusztus végéig 80 ezer forintot kaphattak utólag az ügyfelek a folyósítást követően.

Főkép forrása:
Freepik

Hirdetés

További cikkek