EUR: 391,25 Ft
USD: 368,76 Ft
CHF: 405,32 Ft
GBP: 451,21 Ft
RON: 78,68 Ft
RSD: 3,34 Ft

Holtest zuhant az M3-ra! Teljes útzár és hatalmas káosz a sztrádán

Útinform, közlekedési hírek
10perc.hu
4 hónapja
Kiemelt kép: Freepik

Feltehetően az autópálya feletti gyaloghídról eshetett a pályatestre az elhunyt, személyazonosságának a megállapítása folyamatban van.

A rendőrök szerda hajnalban egy holttestet találtak az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. Az elhunyt, az eddig beszerzett adatok alapján, feltehetően az autópálya feletti gyaloghídról eshetett a pályatestre. Személyazonosságának a megállapítása folyamatban van. A haláleset pontos körülményeit vizsgálják

Az M3-as autópályán, Vásárosnamény felé vezető oldalon, Gödöllő térségében baleset történt. Az érintett pályát a 31-es kilométernél teljes szélességében lezárták. A forgalmat a 27-es kilométernél lévő csomópontban leterelik, és a 39-es kilométernél lévő Bag csomópontnál lehet visszahajtani a pályára.

Az M31-es autópályán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a 8-as kilométernél lévő csomópontban, kiterelik a forgalmat a rendőrök a 3-as főútra, az M3-as autópályán történt baleset miatt. A leterelés miatt a 3-as főúton Gödöllő átkelési szakaszán és Bag térségében az erős forgalom miatt torlódással, megnövekedett menetidővel kell számolni.