EUR: 380,17 Ft
USD: 348,84 Ft
CHF: 399,18 Ft
GBP: 441,91 Ft
RON: 76,49 Ft
RSD: 3,24 Ft

Ki lesz az év fiatal vállalkozója?

Gazdasági hírek
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: freepik.com

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2021-ban immár 13. alkalommal hirdeti meg az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat.

A FIVOSZ 13. alkalommal hirdeti meg az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, amely a legnagyobb szakmai elismerésnek számító, magas presztízzsel bíró díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el.

A díjra a 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással bíró természetes személyek jelentkezhetnek, illetve jelölhetők 2021. november 8-ig. Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjakat novemberben, a Fiatal Vállalkozók Hete üzleti show gálájának keretében adják majd át.


Az Országos Fiatal Vállalkozói Díj a legnagyobb szakmai elismerésnek számító, magas presztízzsel bíró díj a fiatal vállalkozói generáció számára     Fotó: freepik.com


A díjazott egy éven át a fiatal vállalkozók nagykövete lesz, amely számos médiamegjelenéssel és előadói felkéréssel is jár. Idén újdonságként Az Év Fiatal Vállalkozója díj mellett kiosztják az Év Kezdő Fiatal Vállalkozója díjat is, ehhez maximum két lezárt üzleti év az alapfeltétel.

A díjat legutóbb Zajdó Csaba, az Innonic Group és a Shoprenter tulajdonosa vehette át. A debreceni üzletember cégcsoportja által működtetett áruházakon keresztül realizálódik a teljes magyar internetes kereskedelem több mint 20%-a. Megoldásaikat több mint 65.000 kereskedő használja világszerte.