Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Lezárták az M7-es lejáróját az M0-ásra!

10perc.hu
2023. 10. 05.
Lezárták az M7-es lejáróját az M0-ásra!

A burkolatjavítási munkálatok miatt a Balaton felé közlekedőknek más útvonalat kell választaniuk a fővárost elkerülő főút elérésére.

Javítják a burkolatot az M0-s autóút és az M7-es autópálya csomópontjában. Az M7-es autópályán az M0-s csomópontban, a pályával párhuzamosan futó kollektor ágat lezárták. Ennek kapcsán a Balaton felé vezető oldalról nem lehet kihajtani az M0-s autóútra.

Célszerű az M1-M7-es autópálya csomópontjánál az M1-en tovább haladni és onnan felhajtani az M0-s autóútra. A lehajtási lehetőség megszűnte miatt sokan Érdnél próbálnak visszafordulni, ezért a 18-as kilométer környékén és az M7-es autópálya érdi csomópontig tartó szakaszán is jelentős torlódás alakult ki.

A reggeli csúcs miatt nehéz a bejutás Budapestre. Telítettek a sávok az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, Vecsés térségében, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Egyre nagyobb a torlódás a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton, Leányfalu és Szentendre átkelési szakaszán, az 51-es főúton, Dunaharasztitól a főváros irányába, valamint a Csepel sziget útjain.

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek