Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Véget ért az Olimpia Rafael Nadal számára

10perc.hu
2024. 08. 01.
Véget ért az Olimpia Rafael Nadal számára

Egyéni veresége után párosban is kikapott Rafael Nadal, így számára véget ért az olimpia.

Rafael Nadal és Carlos Alcaraz párosa kiesett a párizsi olimpia tenisztornáján, miután az amerikai Austin Krajicek és Rajeev Ram 6:2, 6:4 arányban győzött ellenük. Ezzel Nadal számára véget ért az olimpia, mivel egyesben már korábban Novak Djokovic győzte le - közölte a 24.hu.

Nadal párostársa, Carlos Alcaraz még folytatja szereplését, hiszen a spanyolok négyszeres Grand Slam-győztese már biztosította helyét a férfi egyes legjobb nyolc játékosa között. Danyiil Medvegyev számára viszont befejeződött a verseny, mivel a kanadai Felix Auger-Aliassime két játszmában legyőzte őt. A férfiak mezőnyében Medvegyeven kívül minden esélyes, így Alexander Zverev, Novak Djokovic és Carlos Alcaraz is ott lesz a folytatásban.

A nőknél a lengyel világelső, Iga Swiatek bár szettet vesztett Danielle Collins ellen, végül továbbjutott, mivel Collins a harmadik játszmában feladta a küzdelmet. Az amerikai Coco Gauff viszont egyéniben, párosban és vegyes párosban is búcsúzott a párizsi játékoktól, ezzel az amerikaiak egyik legnagyobb esélyese is kiesett.




Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Olimpia

További cikkek