Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Magyar olimpiai csapat: egy helyen a szerdai eredmények

10perc.hu
2024. 08. 01.
Magyar olimpiai csapat: egy helyen a szerdai eredmények

Mutatjuk a magyar olimpiai csapat szerdai eredményeit.

A szerdai olimpiai napon Mészáros Krisztofer a férfi tornászok egyéni összetett döntőjében a kilencedik helyen végzett - közölte a Telex.

Úszásban Kapás Boglárka, Kós Hubert és Telegdy Ádám is továbbjutott a középdöntőbe.

Triatlonban a Szajnán végre megrendezhették a versenyt. A nőknél Kuttor-Bragmayer Zsanett a 26. helyen végzett, míg a férfiaknál Lehmann Csongor a 11., Bicsák Bence pedig a 16. helyen zárt. Lehmann egy sárga lap miatt 15 másodperces büntetést kapott, amit a futás során teljesített.

A férfi kézilabda-válogatott 26-25-re kapott ki Norvégiától egy drámai mérkőzésen. Imre Bence az utolsó percben ziccert hibázott, amit a norvégok gólra váltottak, így nyerték meg a meccset. Bánhidi Bence szerint szíven szúró vereséget szenvedtek.

Úszásban Kós Hubert és Telegdy Ádám is bejutott a 200 méter hát középdöntőjébe. Kós este a legjobb idővel a döntőbe is bejutott, míg Telegdy kiesett. Milák Kristóf 1:51,75-ös idővel ezüstérmet nyert 200 méteres pillangóúszásban. Kapás Boglárka 200 méter pillangón bejutott a középdöntőbe, de végül a 14. helyen zárt. Németh Nándor 100m gyorson egészen a döntőig menetelt, ahol végül a negyedik helyen végzett.

Evezésben Pétervári-Molnár Bendegúz a középfutamból a C döntőbe jutott, ahol a legjobb esetben a 13. helyet szerezheti meg.

Asztaliteniszben Póta Georgina a legjobb 32 között kapott ki a negyedik kiemelt Sin Ju Bintől.

Dzsúdóban Tóth Krisztián és Gercsák Szabina is kiesett, miután mindketten elvesztették első meccsüket.

Főkép forrása:
MTI/Kovács Tamás
Címkék:
#Olimpia

További cikkek